




Sensatie op locatie
Elke gelegenheid is een reden om te barbecueën! Van vrijmibo’s en oma’s verjaardag tot netwerkevents en bruiloften. We draaien er onze hand niet voor om. Wel onze mooie stukken kwaliteitsvlees!
Ons driegangenbuffet kan volledig aan jouw stijl of thema worden aangepast. Onze kwaliteit zit ‘m erin een verfijnd en uitgebalanceerd menu samen te stellen, waarbij onze creativiteit geen grenzen kent.
Met dit buffet krijg je ons erbij op jouw locatie. We beloven je vlammen en rook op de achtergrond, geuren en smaken die jouw gasten laten watertanden en gepassioneerde pitmasters en bediening.. Dat wordt machtig genieten!
’n Beetje rook, ’n bult smaak en altied goeie luu.
Culinaire bbq
Een uitgebalanceerd driegangenbuffet van de barbecue.
Live cooking
We grillen en maken onze gerechten af op locatie voor extra beleving.
Unieke gerechten
Geen keuzelijst, maar een menu afgestemd op jouw wensen.
Praktische informatie
Ons driegangenbuffet ‘Eem stoer doen op locatie’ is een volwaardige maaltijd. We presenteren dit natuurlijk op smaakvolle wijze. Drank, borden en bestek worden echter niet door ons verzorgd.
- Vanaf 15 volwassenen (12+)
- Vanaf €39,50 per (volwassen) persoon
- Kindertarief: 0-4 jaar gratis, 5-11 jaar vanaf €19,50
- 2,5 - 3 uur live cooking - uurtarief €49,50 (incl. op-/afbouw)
- Reiskosten binnen Zwolle gratis, buiten Zwolle €0,40 p/km
Alle bedragen zijn inclusief btw.
* Bij partijen vanaf 40 personen zijn we genoodzaakt extra personeel in te schakelen. We hanteren dan een meerprijs op ons uurtarief.

Driegangen-BBQ-buffet
Jouw feestje, borrel of gelegenheid wordt er natuurlijk één om niet te vergeten. Dat is ons uitgangspunt: beleving! We komen niet om te grillen, maar om jou en jouw gasten mee te nemen op een culinair barbecue-avontuur. Geen uitgekookte maaltijden of zwartgeblakerde speklapjes, maar doordachte gerechten barstensvol smaak.
Onze creativiteit kent geen grenzen. We laten ons graag uitdagen en we blijven ons ontwikkelen op barbecuevlak. We werken daarom niet met een vaste keuzelijst, maar stellen met jou een menu op maat samen.
Een aantal voorbeelden van onvergetelijke barbecuemenu’s hebben we dan weer wel.
The Grillfather
Voorgerechten
-
Carpaccio
Kort gegrild, geserveerd met rucola en koudgerookte olijfolie.
-
Burrata
Met diverse toppings, zoals gegrild seizoensfruit, gerookte noten en pittige honing. Geserveerd met knapperige bruschetta.
Hoofdgerechten
-
Porchetta van het spit
Opgerold buikspek met een mix van Italiaanse kruiden, langzaam gegaard aan het spit.
-
Tagliata di Manzo
Sappig rundvlees in één stuk gegrild boven kolen.
Geserveerd met: seizoensgebonden, gegrilde groenten en een Italiaanse bonenschotel.
Nagerechten
-
Citroencheesecake
Met tijm en gerookte honing.
-
Panna cotta
Met gegrilde vruchten.
Route 66
Voorgerechten
-
Buffalo wings
Langzaam gerookte kippenvleugels met huisgemaakte rub en BBQ-saus.
-
Cornbread
Geserveerd met smeuïge gerookte roomkaas.
-
Jalapeño of mini paprika
Gevuld met BBQ-roomkaas en omwikkeld met spek.
Hoofdgerechten
-
Pulled beef
Langzaam gegaard rundvlees van borst of schouder, heerlijk mals en sappig.
-
Spare ribs - Texas style
Hele racks, gerookt en gelakt met een klassieke Texas BBQ-saus.
Geserveerd met: baked beans, casinobrood, coleslaw, mosterd en een ingelegd tafelzuurtje.
Nagerechten
-
Brownie
Afgetopt met karamel en krokante bacon.
-
Pecan pie
Met geroosterde pecannoten en een vleugje rook